Αρχική » Ιστολόγιο » Καρίκης: Δώσαμε λύση χωρίς ανούσιες δηλώσεις και φωτογραφίες

Καρίκης: Δώσαμε λύση χωρίς ανούσιες δηλώσεις και φωτογραφίες

Δύο ημέρες μετά την λύση στο θέμα της άτυπης κατάληψης στο χώρο των σφαγείων, θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου γιατί λύθηκε κατά τον τρόπο που επιθυμούσαμε ως δημοτική αρχή. Καταφέραμε να δοθεί η καλύτερη λύση με βάση τις ανθρώπινες αξίες αλλά ταυτόχρονα και το καλύτερο για τη Ρόδο μας.

Για 18 μήνες προσπαθήσαμε για τη λύση, χωρίς ανούσιες δηλώσεις και φωτογραφίες σ’ ένα χώρο που άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν, φωτογραφίες από ανθρώπους που θέλησαν να προβληθούν ως μέρος της λύσης, ενώ όλο το διάστημα ήταν απόντες.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω δημόσια για τη μεγάλη και συνολική προσπάθεια τους και το καλό αποτέλεσμα το Δήμαρχο μας, τον Περιφερειάρχη, το Βουλευτή Γιάννη Παππά και τους υπολοίπους τέσσερις βουλευτές που ήταν κοντά μου.

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες στο Ροδίτη και στη Ροδίτισσα που εθελοντικά προσέφεραν τα πάντα αλλα και στις δύο «ψυχές» αυτής της εθελοντικής προσπάθειας, τον Ντινο Μαντικό και το γιατρό και πρώην δημαρχο μας Σάββα Καραγιάννη. Αυτοί οι άνθρωποι έφεραν με την προσπάθεια τους κοντά στο πρόβλημα και τους υπολοίπους. Προσωπικά σε επόμενο διάστημα θα προτείνω στο δήμαρχο Ρόδου να τιμηθούν για τις ανθρωπιστικές αξίες που μετέδωσαν όχι μόνο στο νησί μας, αλλά και πολύ έξω από αυτό.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Μετανάστευσης Ευστράτιος Καρίκης