Κορωνοϊός: Έρευνα στη Ρόδο για τις επιπτώσεις από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης αναφορικά με την αντιμετώπιση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία COVID-19, συμμετέχει στη διεξαγωγή μικρής κλίμακας έρευνας προς τις τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις του νησιού.

Στόχος της έρευνας αυτής είναι να ληφθεί ο «σφυγμός» των επιχειρήσεων και των προβληματισμών τους σε σχέση με την κατάσταση, ώστε να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα που θα συμβάλουν σε προτάσεις αντιμετώπισης.

Η επεξεργασία και η εξαγωγή και δημοσίευση των  συμπερασμάτων θα γίνει σε συνεργασία με τη Dingo Marketing Team και άλλους φορείς του νησιού. Τα συμπεράσματα, καθώς και χρήσιμες συμβουλές αντιμετώπισης της κρίσης προς τους επιχειρηματίες, θα δημοσιευθούν με μορφή δωρεάν ηλεκτρονικού βιβλίου («ebook»), το οποίο θα μπορούν όλοι να κατεβάζουν δωρεάν από τον ιστότοπο της Dingo Marketing Team.

Ο Σύλλογος παρακαλεί όλες τις επιχειρήσεις να συμπληρώσουν το σύντομο ερωτηματολόγιο. Η συλλογή των απαντήσεων θα είναι ανοικτή μέχρι την Πέμπτη 2/4 στις 15:00. Η διαδικασία συμπλήρωσης δεν διαρκεί πάνω από τρία λεπτά: https://forms.gle/AYaf2qtmLE7DNSXg6 

tornosnews.gr