Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο χείλος του γκρεμού

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ!

Η ληστρική πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων οδήγησε τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο χείλος του γκρεμού. Επειδή όλες οι παρεμβάσεις μας πέφτουν πάντα στο κενό, αποφασίσαμε να αποτυπώσουμε σε μία και μόνο εικόνα την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των ΜμΕ.

Επιστρατεύουμε τη δύναμη της εικόνας, καθώς η κραυγή αγωνίας και τα τεκμηριωμένα επιχειρήματα ενός ολόκληρου επαγγελματικού κλάδου που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας, δεν κατάφεραν ποτέ να ευαισθητοποιήσουν τους κυβερνώντες καθώς επιμένουν σε μία τακτική που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τις μικρές επιχειρήσεις σε αφανισμό.

Πρόκειται  μια ιδέα του Δ.Σ. της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου που αποτυπώνεται γλαφυρά με την βοήθεια του φίλου μας σκιτσογράφου κ. Χαρτοφύλη!  Στο σκίτσο αναπαρίσταται η οικονομική πίεση που ασκείται από τις στρεβλές και λαθεμένες πολιτικές αποφάσεις, ενώ ο μικρός επιχειρηματίας και επαγγελματίας προσπαθεί απεγνωσμένα να περισώσει την περιουσία του από τη ληστρική πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Ελπίζουμε ο εικονικός λόγος, με τα μηνύματα και τους συμβολισμούς που μπορούν να αποκωδικοποιηθούν εύκολα από τον καθένα, να καταφέρει όσα δεν κατάφερε μέχρι τώρα ο προφορικός και γραπτός λόγος.

Εμείς μιλήσαμε με κάθε τρόπο! Η ευθύνη ανήκει σε όσους ασκούν πολιτική και παίρνουν τις αποφάσεις για τις τύχες όλων

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου

Πρόεδρος Νικόλαος Τσούλλος

Γεν Γραμματέας Γεώργιος Πάγκαλης