Αρχική » Ιστολόγιο » Σε εκκλησία της Ρόδου: Εικόνα με κόκκινες κηλίδες του Χριστού

Σε εκκλησία της Ρόδου: Εικόνα με κόκκινες κηλίδες του Χριστού

Άφωνη έμεινε η συντοπίτισσά μας Δέσποινα Παπασάββα με την εικόνα του Χριστού και τις κόκκινες κηλίδες που αντίκρισε σε ένα εκκλησάκι (Μεταμόρφωση του Σωτήρος) στο χωριό Κιοτάρι.

Η ίδια μιλώντας στο rodos info news είπε πως: “Είχα πάει με το παιδί μου για να παίξει στην παιδική χαρά που υπάρχει εκεί και βρήκα την ευκαιρία να θυμιάσω. Πλησιάζοντας την εικόνα του Χριστού αντίκρισαν αυτό που βλέπετε και εσείς. Να σημειώσω πως η εικόνα είναι μέσα από το τζάμι. Σίγουρα ο καθένας από εμάς θα έχει την δική του εκδοχή. Ρώτησα αν υπήρχε από πριν και μου είπαν όχι . Θα παρατηρήσετε κόκκινες κηλίδες μέσα στο εικόνισμα. Δεν είμαι ειδικός δεν μπορώ να ξέρω τι θα μπορούσε να είναι, δεν σας κρύβω όμως πως για εμένα όλο αυτό ήταν συγκλονιστικό .
Πίσω απο την εικόνα υπάρχει ένα ειδικό χαρτί στην κορνίζα το οποίο δεν φαίνεται να έχει κόκκινο χρώμα είτε κάποια φθορά , τώρα τι να πω ειδικός δεν είμαι επαναλαμβάνω . Από ότι άκουσα υπήρχαν αλλά τρία παρόμοια περιστατικά σε εκκλησίες της Ρόδου.
Δεν ξέρω αν έπρεπε να το δημοσιεύσω να το μοιραστώ , όπως και να έχει αν έστω και ένας θέλει να πάει να το δει και να προσκυνήσει, ίσως κάποιος λόγος θα υπάρχει . Αυτά ήθελα να σας πω , πίστη , υγεία και αγάπη. Καλό Πάσχα σε όλους”

Συμφωνα με πληροφορίες η εικόνα μεταφέρθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο Ασκληπιείο όπου φυλάσσονται και άλλες εικόνες.