Αρχική » Ιστολόγιο » Φρίκη στην Κρήτη: Τύφλωσαν γάτα και την εγκατέλειψαν στο δρόμο

Φρίκη στην Κρήτη: Τύφλωσαν γάτα και την εγκατέλειψαν στο δρόμο

“Αρρωστημένες” διαθέσεις είχαν ορισμένοι που κακοποίησαν βάναυσα αβοήθητη γατούλα στην Κρήτη, αφαιρώντας της τα μάτια και στη συνέχεια εγκαταλείποντάς τη στο δρόμο. Πρσοχή σκληρές εικόνες.

news24702 Φεβρουαρίου 2021 17:55

Σοκάρει και τους πιο ψύχραιμους η νέα υπόθεση κακοποίησης ζώου που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από την μαρτυρία της γυναίκας η οποία έσπευσε να βοηθήσει ένα γατάκι που κάποιοι, όχι μόνο τύφλωσαν, αλλά “τοποθέτησαν κι ένα κομμάτι δίχτυ στον πρωκτό”.ADVERTISINGAdvertisementEnd of ad break in 16 s

Η κτηνωδία αυτή, που μεταδίδει η ιστοσελίδα cretalive.gr, όπως αναφέρει η ίδια στην σχετική ανάρτησή της στο Facebook, έγινε στον Ζαρό του Δήμου Φαιστού, Κρήτης.

Η ανάρτηση της Βαλάντης Δουλγεράκη:

“Γάτα με βγαλμένα μάτια και για να γίνει πιο ολοκληρωμένο το βασανιστήριο της έχωσαν κι ένα κομμάτι δίχτυ στον πρωκτό. Ε ύστερα είπαν να την αφήσουν να περιφέρεται υποφέροντας για μεγαλύτερη ικανοποίηση και προφανώς κάποιος την είδε και την παράτησε έξω από το Δημαρχείο του Ζαρού απ’ όπου και με πήραν χθες τηλέφωνο να πάω να την πάρω μέχρι σήμερα που πάει Ηράκλειο σε κτηνιατρείο συμβεβλημένο με το Δήμο.

Αν δε το έχουμε καταλάβει , ζούμε σε μια κοινωνία με αρρωστημένα και διεστραμμένα μυαλά που βγάζουν όλο το μένος τους και την απανθρωπιά τους σε αθώα πλάσματα! Θέλω να γράψω τόσα πολλά μα ειλικρινά δεν έχω λόγια! Όλο αυτο με έχει σοκάρει και με ξεπερνά σαν ανθρωπο… Η γατούλα είναι πολύ καλύτερα, είναι καθοδόν για περαιτέρω εξετάσεις και εύχομαι να επιστρέψει σύντομα και να ζήσει από εδώ και πέρα μια αξιοπρεπή ζωή κοντά μας”.

Οι φωτογραφίες μπορούν να αποτυπώσουν μόνο ένα μικρό κομμάτι των όσων βίωσε το μικρό γατί.