Αρχική » Ιστολόγιο » Ρόδος: Σύσκεψη Σωματείων στο θεατράκι του αρχαίου στάδιου

Ρόδος: Σύσκεψη Σωματείων στο θεατράκι του αρχαίου στάδιου

Ρόδος: Σύσκεψη Σωματείων στο θεατράκι στο αρχαίο στάδιο

Κάλεσμα

Εν μέσω πανδημίας, λίγο πριν την επέτειο 135 χρόνων από την εξέγερση της εργατικής πρωτομαγιάς στο Σικάγο με αίτημα το 8ωρο, η κυβέρνηση βρίσκεται στην τελική ευθεία για να φέρει ένα νομοσχέδιο που θα επιβάλλει 10 ώρες δουλειά, ενώ θέλει να παρέμβει ακόμα περισσότερο στον ίδιο το χαρακτήρα των σωματείων και του δικαιώματος των εργαζομένων να οργανώνονται τον αγώνα τους, με καινούριες απαγορεύσεις και φακέλωμα.


Όλα αυτά τη στιγμή που στην περιοχή μας όπου ο κλάδος του τουρισμού είναι κυρίαρχος και όλα είναι στον αέρα: εισόδημα, επαναπροσλήψεις, μέτρα υγείας και ασφάλειας στο χώρο δουλειάς εν όψει της έναρξης της σαιζόν που είναι άγνωστο πότε θα γίνει.


Τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων του νησιού που υπογράφουν παρακάτω καλούν σε σύσκεψη στο θεατράκι στο αρχαίο στάδιο της Ρόδου, την Κυριακή 18 Απριλίου στις 11.30 το πρωί, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας μας.
Στη σύσκεψη θα μιλήσει το μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, Νίκος Παπαγεωργίου

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου
ΤΔΕ ΠΕΤ – ΟΤΕ Δωδεκανήσου
Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου
Σωματείο Εργαζομένων Miramare
Σωματείο Εργαζομένων Amilia Mare & Paradise Village
Σωματείο Εργαζομένων Sheraton
Σωματεί Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρόδου