Ρόδος: Γονείς “παγίδευσαν” παιδόφιλο που ήθελε να βρεθεί με την 14χρονη κόρη τους

0
343

Πώς οι γονείς έπιασαν τον 29χρονο δράστη και πώς εκείνος προσέγγισε τη 15χρονη, ζητώντας να βρεθούν στο αυτοκίνητό του.

  • ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
  • Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε στην Ρόδο ένας 29χρονος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.
  • Οι Αρχές ενημερώθηκαν από τον πατέρα μίας 15χρονης πως ο δράστης την είχε προσεγγίσει με μηνύματα στο «Facebook» και της ζήτησε να βρεθούν στο αυτοκίνητό του, παρότι εκείνη τού απάντησε πως είναι 14 ετών.
  • Έπειτα από υποδείξεις του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, η μητέρα της ανήλικης –προσποιούμενη την κόρη της- αποδέχτηκε την πρόταση του 29χρονου και τού πρότεινε να συναντηθούν έξω από ξενοδοχείο στην περιοχή της Παστίδας, ενημερώνοντας ταυτόχρονα την Αστυνομία.
  • Ο δράστης πήγε στο σημείο και μάλιστα έστειλε βίντεο στο κορίτσι που φαινόταν ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητό του. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here