“Αστέρια στην άμμο”: Πέντε παιδιά από τη Ρόδο συμμετέχουν στα γυρίσματα

Tα “Αστέρια στην Άμμο” ετοιμάζονται να λάμψουν και να συγκινήσουν το τηλεοπτικό κοινό με τις καταιγιστικές εξελίξεις και τις ιστορίες αγάπης, πάθους και ανατροπών που θα διηγηθούν μέσα από τους δέκτες του Alpha Κύπρου.

Η πολυαναμενόμενη σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα προβάλλεται καθημερινά στις 19:30, πριν από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού

Η ιστορία που θα καθηλώσει και θα συναρπάσει το τηλεοπτικό κοινό

Τέσσερις φίλοι. Ένα κορίτσι. Τρία αγόρια. Τους συνδέει η ανεμελιά των παιδικών χρόνων, η εφηβεία, ο έρωτας, η αγάπη. Τους χωρίζει η ζωή. Ένοχα μυστικά από το παρελθόν στοιχειώνουν τις ζωές των ηρώων μας.

Οι αμαρτίες των παλιών αναγκάζουν τους νέους να παλέψουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες προκειμένου να βρουν την ευτυχία και να γνωρίσουν την αγάπη. Η μοίρα όμως δεν είναι εύκολη αντίπαλος: θα κάνουν λάθη, θα πληγωθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με την απώλεια και το θάνατο. Ένα γαϊτανάκι γεγονότων, συμπτώσεων, δοκιμασιών, συναισθημάτων και ανομολόγητων πόθων οδηγεί τους πρωταγωνιστές σε βίους παράλληλους που θα μας ταξιδέψουν από τη Ρόδο και την Κύπρο έως τη Βαρκελώνη και την Ινδία. Μυστικά και ψέματα ρίχνουν σκοτάδι στο μονοπάτι προς τη φωτεινή αλήθεια της αγάπης, η οποία θα παλέψει για να νικήσει και να βρει το δρόμο της έως τις καρδιές αυτών που την αξίζουν πραγματικά…

Θα αφήσουν πίσω τους το σκοτάδι ακολουθώντας τη λάμψη που ρίχνουν τα “Αστέρια στην άμμο;”

Στα πρώτα επεισόδια συμμετέχουν και πέντε ταλαντούχα παιδιά από τη Ρόδο! Σκηνοθέτης και “συμπρωταγωνιστές” είναι πολύ ευχαριστημένοι από τα ροδιτόπουλα!

Δείτε το τρέιλερ της σειράς