Στον Ιάλυσο ο Δελαπόρτας

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ.

Ο Γιώργος  είναι γεννημένος στις  11/8/1988  και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Το πλούσιο  ταλέντο  και η ποδοσφαιρική του ευφυΐα σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία του αποτελούν το συστατικό που θα δώσει στην ομάδα μας την  ώθηση για να εκπληρώσει τους στόχους της.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της στην εταιρεία BLUE BAY GROUP OF HOTELS και συγκεκριμένα τον κο. Γιάννη Παπαβασιλείου την αντιπεριφερειάρχη κα. Μαριέττα Παπαβασιλείου και τον Μανώλη Παπαβασιλείου ,τον Διευθυντή του ξενοδοχείου BLUE ΒΑΥ και όλο το προσωπικό για την πολύτιμη υποστήριξη τους στην ομάδα μας.

 

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της στην εταιρεία MITSIS HOTELS, τον Διευθυντή του ξενοδοχείου GRAND HOTEL κο. Καβουκλή και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου για την όμορφη βραδιά που πρόσφεραν στους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση της ομάδας μας. Η πολύτιμη υποστήριξη σας μας δίνει την απαιτούμενη δύναμη για να συνεχίσουμε.

 

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΣΤΕΡΓΟ ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑ.  Το Δ.Σ τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια.