Αρχική » Ιστολόγιο » Διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής: Η τηλεκπαίδευση μού… έκοψε το σεξ με τη γυναίκα μου!

Διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής: Η τηλεκπαίδευση μού… έκοψε το σεξ με τη γυναίκα μου!

Ο πάλαι ποτέ Άγγλος άσος της Τσέλσι, Ουέιν Μπριτζ, παραπονιέται ότι λόγω της τηλεκπαίδευσης με τα παιδιά στο σπίτι δεν μπορεί να κάνει συχνά σεξ με τη γυναίκα του

Ο παλάιμαχος αστέρας της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ερωτικό σκάνδαλο με τη σύζυγό του και τον Τζον Τέρι, παραπονιέται ότι λόγω της τηλεκπαίδευσης με τα παιδιά στο σπίτι δεν μπορεί να κάνει συχνά σεξ με τη γυναίκα του.

Συγκεκριμένα, ο Ουέιν Μπριτζ τόνισε: «Το σεξ έχει γίνει αρκετά δύσκολο λόγω της τηλεκπαίδευσης… Υπήρξαν κάποιες στιγμές που λίγο έλειψε να μας πιάσουν τα παιδιά!».  Ενώ πρόσθεσε: «Μου αρέσει και αργά το βράδυ το σεξ αλλά στη γυναίκα μου όχι τόσο – της αρέσει λίγο πιο νωρίς και θέλει να κοιμάται και νωρίς. Εμένα μου αρέσει το σεξ και μέσα στη μέρα – σε κάνει να νιώθεις ωραία μετά» .

O Μπριζ είναι παντρεμένος με την 32χρονη τραγουδίστρια Φράνκι από το 2014 και μαζί έχουν δυο παιδιά, τον 7χρονο Πάρκερ και τον 5χρονο Κάρτερ, ενώ ο πρώην διεθνής μπακ έχει και έναν γιο 14 ετών από προηγούμενη σχέση του.

Το ερωτικ