Εμπωνα: Παραδοσιακά βραστά… μακαρούνια της Παναγιούλας!

Μία παλιά συνταγή παραδοσιακών μακαρονιών σήμερα από το χωριό Εμπωνας της Ρόδου. Ο κ. Σταύρος Κωνσταντάκης και η σύζυγός του Παναγιούλα με τον δικό τους τρόπο μας δείχνουν τον τρόπο. Η πολύ γλυκιά Μπονιάτισσα μίλησε στο rodos info news για την συνταγή: Λοιπόν…Αλεύρι, νερό, το ζυμώνουμε (μέτριο ζυμάρι), το ανοίγουμε και ρίχνουμνε συνέχεια αλεύρι για να γίνει σταθερό. Οταν δούμε ότι είναι σκληρό το ανοίγουμε πάνω στο μαξόξυλο (όπως αυτό της σκούπας). Προτιμώ λάδι ντόπιο και όχι βούτυρο. Τα υπόλοιπα στο βίντεο!!!

Δείτε εδώ:

https://www.facebook.com/100005986603996/videos/1351295875079953/