Φουλ για τίτλο η ομάδα μπάσκετ της ”Ελπίδας” Κρεμαστής

bilias-kats

Μία από τις ομάδες που κινήθηκαν πιο δυνατά στη μεταγραφική περίοδο ήταν η Ελπίδα Πεταλούδων, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά, με αποκορύφωμα την απόκτηση του Μάρτιν Λαζαρίδη, που έχει παίξει ακόμη και στην Α2 Κατηγορία με τη φανέλα του Αμύντα. Η Ελπίδα Πεταλούδων έχει δημιουργήσει την πιο ισχυρή ομάδα της ιστορίας της, έχοντας αποκτήσει οκτώ αθλητές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ο Λαζαρίδης αναμένεται να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ελπίδας Πεταλούδων στο δρόμο προς τον τίτλο και διακρίνεται για το φαρμακερό του τρίποντο. Με την απόκτηση του, η Ελπίδα ισχυροποιείται σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού θα αποτελέσει το «βαρύ-πυροβολικό» της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ο Λαζαρίδης εδώ και αρκετό καιρό κάνει προπονήσεις με την Ελπίδα Πεταλούδων, ωστόσο από χθες ανήκει και επίσημα στο ρόστερ της. Μάλιστα έχει αγωνιστεί κανονικά και στα δύο φιλικά ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ της Ελπίδας Πεταλούδων κόντρα στους Αγίους Θεοδώρους Αρχαγγέλου.

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ – ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ – ΕΦΥΓΑΝ
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Κώστας Λιβιεράτος (από Α.Σ.Κ. Ιβίσκος), Νίκος Φράγκος (από Ζέφυρο), Σπύρος Φιλιππόπουλος (από Α.Σ.Κ. Ιβίσκος), Άγγελος Μαρινάκης (από Α.Σ.Κ. Ιβίσκος), Παναγιώτης Μαρινάκης (από Α.Σ.Κ. Ιβίσκος), Φώντας Μπιλλιάς (επ. από Ιβίσκο), Σταμάτης Γρηγοράς (ελεύθερος), Μάρτιν Λαζαρίδης (από Γ.Σ. Διαγόρας)

ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Δημήτρης Βόλας, Γιώργος Πολίτης, Γιάννης Μοσχής, Γιώργος Μουστάκας, Γιάννης Γιαννέλης

ΕΦΥΓΑΝ: Γιώργος Αντωνίου, Παντελής Μαστροχρήστος (Α.Σ.Κ. Ιβίσκος), Πάνος Ποδιώτης (Γ.Α.Σ. Ιάλυσος), Στέλιος Παμπάκας (Γ.Α.Σ. Ιάλυσος), Γιώργος Καστέλλας (Γ.Σ. Διαγόρας) 12sports.gr