Γιούλα Διμέλη: Βοηθήστε την προσπάθεια των ομάδων μας

Την άμεση στήριξη των ομάδων του ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ζητά η πρόεδρος του δ.σ. του ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ-ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ Γιούλα Διμέλη. Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

Καλημέρα σε όλους. Εδώ κ μία βδομάδα ανέλαβα το βαρύ φορτίο της προεδρίας στο σύλλογο φιλοζωικης Ρόδου. Η αλήθεια δέν ήμουνα κ πολύ ενθουσιασμενη με την ιδέα αρχικά γιατί τα πράγματα που έχω να φροντίσω καθημερινά είναι πάρα πολλά άλλα μετά τις πιέσεις πολλών το αποφάσισα. Για μένα αυτός ο τίτλος σημαίνει μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στα αδέσποτα του νησιού κ απέναντι στους φίλους φιλόζωους. Ένας διαρκής αγώνας με πολλά καθημερινά περιστατικά που πρέπει να τα αντιμετωπισουμε κ να τα φέρουμε εις πέρας.
Εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι το δσ κανει μια μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσει όλα τα εκκρεμη θέματα. Διαθεστε λίγο χρόνο όλοι ενεργά ώστε να μπορέσουμε να ανεβάσουμε την προσφορά του συλλόγου σε καλύτερα επίπεδα.
Δηλώστε συμμετοχή στις ομάδες που προσπαθούμε να συγκροτησουμε.Επισκεφθειτε το δημοτικό κυνοκομειο Ρόδου. Ένας σύλλογος είναι αποτελεσματικος από τις ενέργειες κ τη συμμετοχή των μελών του. Ούτε μόνο από ένα πρόεδρο ούτε από ένα δσ.
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΊ ΤΕ ΣΤΗ ΣΤΕΛΈΧΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΆΔΩΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ