Αρχική » Ιστολόγιο » Το Hot Spot παρουσιάζει την πασίγνωστη εταιρία καλλυντικών Golden Rose

Το Hot Spot παρουσιάζει την πασίγνωστη εταιρία καλλυντικών Golden Rose

Φθάσαμε αισίως τέλη Απριλίου και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες γιορτάζουμε το Πάσχα της Ορθοδοξίας.

Η κατάσταση στην κοινωνία αλλά και στην αγορά παραμένει ρευστή καθώς η σκιά της πανδημίας βαραίνει όλους και όλες μας.
Ψάχνοντας να βρούμε σημάδια αισιοδοξίας ελπίζουμε ότι η κατάσταση τελικά θα αλλάξει και θα επιστρέψουμε σιγά σιγά στην προ κορωνοϊού εποχή.
Είμαστε όλοι κουρασμένοι και απογοητευμένοι βλέποντας τις δουλειές μας αλλά και τις ίδιες μας τις ζωές να έχουν αλλάξει δραματικά και να προσπαθούν να προσαρμοστούν σε νέα πρωτοφανή δεδομένα.
Μέσα όμως από αυτήν την ομολογουμένως δύσκολη εποχή που διανύουμε ένα μικρό κατάστημα της περιοχής μας προσπαθεί να ανατάξει την ψυχολογία μας και να μας δώσει έστω και λίγη χαρά.
Με πράγματα απλά αλλά και τόσο σημαντικά τελικά φροντίζει να υπενθυμίζει κυρίως στο γυναικείο φύλο ότι το πιο βασικό απ όλα είναι να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας βελτιώνοντας λίγο λίγο την διάθεσή μας.
Το κατάστημα Hot Spot λοιπόν στην πλατεία της Κρεμαστής έφερε γι όλες εσάς κατ αποκλειστικότητα την πασίγνωστη εταιρία καλλυντικών Golden Rose.
Επιδιώκοντας να προσφέρει τα επώνυμα αυτά προϊόντα σε προσιτές τιμές κατάφερε να ανταγωνίζεται και μεγάλες αλυσίδες στον χώρο των καλλυντικών.
Ρωτώντας τους ιδιοκτήτες του γιατί σε μία τόσο δύσκολη για το εμπόριο εποχή τόλμησαν να επενδύσουν σε ένα είδος που ομολογουμένως δεν είναι πρώτης ανάγκης μας απάντησαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αμεσότητα:
Η ανάγκη του να αισθάνεται και να είναι κάποια γυναίκα όμορφη είναι ίσως η πιο σημαντική για την σύχρονη Ελληνίδα. Οπότε δεν αισθανθήκαμε καμία απολύτως αμφιβολία για αυτό το επιχειρηματικό τόλμημα. Άλλωστε λίγο χρώμα σε αυτόν τον τόσο γκρίζο και μουντό κόσμο είναι απαραίτητο. Όταν οι μάσκες επιτέλους θα βγούν από τα πρόσωπα όλων μας και θα μπορούμε πλέον να χαμογελάμε φανερά και καθαρά θα νιώσουμε κι εμείς ηπερήφανοι και χαρούμενοι που βάλαμε το χεράκι μας για λίγη περισσότερη ομορφιά γύρω μας.