ΠΑΣΤΙΔΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 13ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «Καμάρι» πραγματοποίησε το 13ο Πολιτιστικό Φετιβάλ Παστίδας «Καμάρεια 2019» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από 1 έως 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε θεατρική παράσταση, παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, συναυλίες με μουσική και τραγούδια για όλα τα γούστα, βραβεύσεις αριστούχων μαθητών κ.α.

Καθ’όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ λειτούργησε Έκθεση Φωτογραφίας των Νίκου Χατζηκαλημέρη και Γιώργου Πάττα με τίτλο «Διπλή Ματιά» με θέμα το Περιβάλλον και Έκθεση Ζωγραφικής από τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι».

Την 1η ημέρα το πρόγραμμα περιλάμβανε Βραβεύσεις αριστούχων μαθητών, εισαχθέντων σε ΑΕΙ/ΤΕΙ και ειδικές βραβεύσεις, Μοντέρνους χορούς από την Παιδική ομάδα ZUMBA του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι» και την Ομάδα μοντέρνου χορού από τον Σύλλογο Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας».

Την 2η ημέρα ταξιδέψαμε μουσικά με τους PASSENGERS.

Την 3η ημέρα είχαμε Βραδιά Παραδοσιακών χορών από τους:

  • Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «Καμάρι», Παιδικό Τμήμα με χορούς από την Ικαρία.
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «Καμάρι», Τμήμα Ενηλίκων Αρχαρίων με λαϊκό πρόγραμμα.
  • Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου «ΒΙΛΑΝΟΒΑ» με χορούς από την Κύπρο.
  • Χορευτική ομάδα Δήμου Ιαλυσού.
  • Χορευτικό συγκρότημα «VUK KARADZIC» από την Σερβία.

Την 4η ημέρα απολαύσαμε την  Θεατρική Παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη από τον Θεατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου και την Βίκυ Θεολόγη.