Νέος δήμαρχος στη Ρόδο ο Αντώνης Καμπουράκης

Νέος δήμαρχος Ρόδου είναι ο Αντώνης Καμπουρακης με ποσοτό 53,79%. Ο νυν δήμαρχος συγκέντρωσε 46,21%. Πιο αναλυτικά ο κ. Καμπουράκης ψηφίστηκε απο 17.075 άτομα και ο Φώτης; Χατζηδιακος 14.670. Ο απερχόενος δήμαρχος Φώτης Χατζηδιακος επικοινώνησε με τον νικητή, του ευχήθηκε και του δήλωσε οτι θα είναι διπλα του στην επίλυση των προβλημάτων της Ρόδου.

 

Τί δήλωσε ο νέος δήμαρχος:

Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό και λίγο, για να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι σήμερα, έχοντας περάσει εννέα μήνες από το ξεκίνημά μας με μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών και εθελοντών με μοναδικό σκοπό να πάμε τη Ρόδο μπροστά. Ενωμένοι ανεξάρτητα από το τι ψήφισε ο καθένας, ως Δήμαρχος της Ρόδου, θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα πάμε τη Ρόδο μπροστά, ότι ακριβώς υποσχεθήκαμε, αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε.

Δηλώσεις Χατζηδιάκου

Ο Φώτης Χατζηδιάκος  φανερά συγκινημένος στις δηλώσεις που έκανε  ευχαρίστησε τον κόσμο , τους φίλους του , τους ζήτησε  να χαμογελάνε και δήλωσε πως  “αν και χαμένοι είμαστε νικητές , καθώς δε χάσαμε την αξιοπρέπεια μας”.

Ανέφερε ότι έδωσε μαζί με την παράταξη μια μεγάλη μάχη , έκανε έργο για τη Ρόδο το οποίο θα φανεί μέχρι τις 31 Αυγούστου όπου θα συνεχίσει να υπογράφει συμβάσεις και θα είναι ο Δήμαρχος του νησιού. Μετέπειτα  θα συνεχίσει να δίνει το παρών , να ελέγχει όπου χρειάζεται και να βοηθάει αντίστοιχα .