Αρχική » Ιστολόγιο » Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ατυχής επιλογή της Φουρέιρα για το «House of Fame» και η ρήξη του με τον ΣΚΑΪ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η ατυχής επιλογή της Φουρέιρα για το «House of Fame» και η ρήξη του με τον ΣΚΑΪ

Ο παρουσιαστής έριξε τα βέλη του λέγοντας ότι διαφωνεί τόσο με την επιλογή των παικτών πολλούς από αυτούς τους θεωρεί φάλτσους όσο και με την επιλογή της τραγουδίστριας στο τιμόνι της παρουσίασης

Ο γνωστός Ανδρέας Μικρούτσικος είναι εδώ και δεν μασάει τα λόγια του. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα ριάλιτι. Ιδιαίτερα στάθηκε στο γεγονός ότι το «Fame of House» το παρουσιάζει η Ελένη Φουρέιρα.

Μάλιστα ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν συμφωνεί τόσο με την επιλογή των παικτών όσο και με αυτήν της Ελένης Φουρέιρα για την παρουσίαση.

«Στο τωρινό στην ακαδημία βλέπουμε ακραίες συμπεριφορές και τσακώνονται χωρίς κέρδος κι άνευ λόγου… Τους μισούς από αυτούς δεν τους περνούσα από οντισιόν, δηλαδή πως μου φέρνεις φάλτσους. Δεν μαθαίνεται αυτό, το μισό υλικό είναι για πέταμα. Έχουν θρασύτητα κι έχουν πάρει από κάπου αέρα. Όλοι εναντίον όλων… Υπάρχει παθογένεια και μίμηση στην τηλεόραση και θα κάνουν πανομοιότυπες εκπομπές.

Το άλλο λέγεται σύνδρομο Ελένης Φουρέιρα, δηλαδή ποιος την έβαψε, ποιον έχει μακιγιέρ κι ότι κάτι γίνεται συνέχεια με την Φουρέιρα. Περιμένω να την δω σαν παρουσιάστρια αλλά ήταν εξαιρετική όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision. Δηλαδή θα βάλω τον Αρναούτογλου να πάει στην Eurovision; Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει; Δεν χρειάζεται να μου πεις γιατί την βλέπω κάθε Παρασκευή. Το φαίνεσθαι μην βιάζει το είναι. Δεν έχω τίποτα μαζί της, την έχω δει στην Eurovision και μου άρεσε πάρα πολύ για να ξηγιέμαι κι είπα μπράβο κοριτσάρα μου αλλά να παρουσιάζει την εκπομπή και να την βάζουν να διαπραγματευτεί μία κατάσταση reality και να λέει συνέχεια πάρα πολύ ωραία, μπράβο σου ενώ πονούν τα αυτιά μας… Στην επιτροπή οι τραγουδιστές είναι ισορροπιστές, ευτυχώς που υπάρχει ο Φοίβος και σπάει αυγά».

Πώς ήρθε η ρήξη του με τον ΣΚΑΪ
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την ρήξη του με τον ΣΚΑΪ και για το πώς διαχειρίστηκαν το «Big Brother».

«Πήγα πιστεύοντας ότι θα δούμε την εξέλιξη του “Big Brother” και πώς αναπτύσσεται μετά από 20 χρόνια. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι, η συμπεριφορά και τα παράπονά μου έδειξαν ότι είχα τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Το έδειξα, το έθεσα αλλά δεν γινόταν να εκθέσω κανέναν. Ένιωθα ότι περπατάω σε ένα περιβάλλον που ήταν γεμάτο νάρκες. Είχε συμβεί κάτι και είχαν φοβηθεί, αλλά από εμένα; Δεν είχα συμμετοχή σε τίποτα. Είχαμε καλεσμένο και δεν το ήξερα, το έμαθα από τον ταξιτζή. Δεν είμαι εγώ ο αστείος».