«Σφάχτηκαν» Νίνο και Γιάννης Βαρδής στο Instagram -Η αντιπαράθεση κάτω από ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

Ενα χιουμοριστικό σχόλιο του Γιώργου Λιανού στο Instagram έφερε «διαδικτυακό» πόλεμο ανάμεσα στον Νίνο Ξυπολητά και τον Γιάννη Βαρδή.

Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής ανάρτησε μια φωτογραφία από την παραλία και σατίρισε όλους τους instragrammers που συνοδεύουν συχνά τις λήψεις τους με βαθυστόχαστα γνωμικά. «Θα έπρεπε να γράψω για λεζάντα κάτι σοφό. Το γράφει το εγχειρίδιο του ινστα, άπαξ και έχεις φάτσα «κατουράω αυτή τη στιγμή» πρέπει να το συνοδεύσεις με αρχαιοελληνικό ρητό: Άρα το όσιον ότι όσιόν εστιν, φιλείται υπό των θεών, ή ότι φιλείται όσιόν εστιν» έγραψε ο Γιώργος Λιανός.

Ωστόσο, ήταν το δηκτικό σχόλιο του Γιάννη Βαρδή που προκάλεσε την αντίδραση του Νίνο και έφερε μια ακόμη κόντρα στη Showbiz, μέσα στην ηρεμία του καλοκαιριού. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως ο μεν Γιάννης Βαρδής εμφανιζόταν σε συναυλίες ανά την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι με τον Γιώργο Λιανό, ενώ ο Νίνο ήταν συμπαίκτης του στο Fame Story, αν και σε διαφορετικές σεζόν.

Το σχόλιο Γιάννη Βαρδή που έφερε την απάντηση Νίνο
«Εγώ θα πρότεινα να ανακοινώσεις και εσύ πως δεν θα ξανατραγουδήσεις και μετά στο μήνα να το πάρεις πίσω και να κάνεις last tour» έγραψε ο Γιάννης Βαρδής, που φαινόταν να επιτίθεται στον Νίνο. Ο πρώην παίκτης του Fame Story είχε ενημερώσει τον περασμένο Μάιο πως αισθανόταν πίεση από τις εμφανίσεις του στη νυχτερινή Αθήνα και ανακοίνωνε πως θα σταματούσε. Ωστόσο, αργότερα διευκρίνισε πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν.

Ο Νίνο είδε την απάντηση του Γιάννη Βαρδή και έσπευσε να απαντήσει. «Αυτό είναι το μουν του δικού μου καλοκαιριού. Εχεις κάποιο πρόβλημα;» έγραψε ο τραγουδιστής αφού σημείωνε: «Γιαννάκη που είστε ρε αντρούκλες;». Αφού διευκρίνισε και πάλι πως δεν ανακοίνωσε ποτέ ότι δεν ξανατραγουδά συνέχισε: «Ονόμασα μια σειρά συναυλιών lastparanoiatour. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου;».

Νίνο για Γιάννη Βαρδή: Εν τω μεταξύ εγώ αυτόν τον συμπαθούσα
Με μια σειρά από αναρτήσεις στο Insta Story του, ο Νίνο εξήγησε πως ειδοποιήθηκε για το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή με μήνυμα από κάποιον θαυμαστή του. Οπως λέει ο τραγουδιστής «δεν είχε πρόβλημα με αυτό το παιδί», σημειώνοντας με νόημα ότι τον συμπαθούσε.

Μετά από μια σειρά από βίντεο, ο Νίνο πάντως συμπλήρωσε: «Δεν είναι και θέμα να ασχολούμαστε μωρέ, καλοκαίρι είναι, καμιά βλακεία να πούμε». Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε εμφανώς από την ανάρτηση, ωστόσο παραδέχεται πως δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση γύρω από αυτό.