Ο Φοίβος για τον άδικο χαμό του Χρήστου

1111

Με αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρεμαστής παράγοντας του Φοίβου, ο 39χρονος Χρήστος Καρανικόλας του Παναγιώτη, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών(δυο αγόρια, ένα κορίτσι) και σκόρπισε πόνο και δυστυχία σε συγγενείς και φίλους. Ο αποθανών, ήταν στην διοίκηση του Φοίβου, υπεύθυνος στις ακαδημίες του.

Το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Ικάρων – από την Κρεμαστή προς Μαριτσά, στο ύψος του κλειστού γυμναστηρίου Κρεμαστής και λίγα μέτρα πριν από το σπίτι του άτυχου νέου,όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αντιθέτως κινούμενο, που οδηγούσε γυναίκα 46 χρονών η οποία τραυματίστηκε ελαφρά. Η κοινωνία μας είναι και πάλι συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό του Χρήστου. Η διοίκηση του Φοίβου που δε μπορεί να πιστέψει το νέο κακό που βρήκε το σύλλογο εξέδωσε το πιο κάτω ψήφισμα.

karanikolas

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το ΔΣ του Φοίβου Κρεμαστής μετά την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου του Χρήστου Καρανικόλα υπεύθυνου των Ακαδημιών του συλλόγου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα :

Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην Εξόδιο Ακολουθία
Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
Να καταθέσει στέφανο στην σορό του
Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου καταλήγει:

Χρήστο,

Η ομάδα μας αλλά και η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον άδικο και πρόωρο θάνατο σου. Ήσουν ένας άνθρωπος με ιδέες αλλά και ακούραστος εργάτης των Ακαδημιών και συμπαραστάτης των παιδιών που τόσο αγάπησες και σε αγάπησαν . Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει…Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας»

ΤΟ Δ.Σ

ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ