Δημοτικό Σχολείο Παραδεισίου: Διακρίθηκε μαθήτρια σε πανελλήνιο διαγωνισμό εικονογραφίας

Σημαντική διάκριση κατάφερε – εν μέσω πανδημίας- μία μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Παραδεισίου, σε πανελλήνιο διαγωνισμό εικονογραφίας και το έργο της πλέον θα συμπεριληφθεί σε βιβλίο που θα εκδοθεί για τον κορωνοϊό!

Πρόκειται για τη μαθήτρια του Τμήματος Γ2, Μαρία – Νικολέττα Νικόλη, η οποία ζωγράφισε για τον κορωνοϊό και κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 1.528 άλλα παιδιά!

Πιο συγκεκριμένα,  η μικρή μαθήτρια από το δημοτικό σχολείο Παραδεισίου, πήρε μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 18 Μαρτίου με 12 Απριλίου, με θέμα:  «Μικροί Εικονογράφοι» από τις εκδόσεις  ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.
Η Μαρία – Νικολέττα Νικόλη κατάφερε με τη ζωγραφιά της αυτή και διακρίθηκε!
Το  έργο της επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.528  συμμετοχές και συμπεριλήφθηκε στις 50 καλύτερες εικόνες, για να ενταχθεί σε ένα βιβλίο με τίτλο «Με τη Σκέψη μου Αγκαλιάζω τον Κόσμο».

Το βιβλίο αυτό  θα αποτελεί  ένα  εικονογραφημένο χρονικό των ημερών,  που  θα παρουσιάζει   την οπτική των παιδιών για τον  κορωνοϊό, την επίδρασή του στην καθημερινότητα,  τις ανησυχίες  και τις ελπίδες τους. rodiaki.gr

Δείτε Επίσης