Ρόδος: Αυτοκτονία, κλεψιές, τροχαία, φωτιά σε σπίτι με μωρό κ.ά.

Αυτοκτονία, κλεψιές, τροχαία, νεκροί, φωτιά σε σπίτι με μωρό να σώζεται την τελευταία στιγμή… και πάει λέγοντας! Η γνωστή ταλαιπωρία για τους οδηγούς με την τουριστική κίνηση με τους… άτσαλους οδηγούς τουρίστες και τα αρκετά τροχαία.

Η φωτιά σε σπίτι στην Ιαλυσό είχε αίσιο τέλος για το μωρό που σώθηκε τη τελευταία στιγμή. Καλά να ρίναιβτο μωρό και τα υπόλοιπα φτιάχνονται, όπως είπε και ένας γείτονας!

Η αυτοκτονία (της Ιαλυσού) είναι κάτι που δεν χρειάζεται περισσότερα λόγια.

Είχαμε και πνιγμό τουρίστα αλλά  και τραυματίες (τροχαίων) που μεταφέρθηκαν στην Αθήνα .

Τα τροχαία, τρία στην Κρεμαστή, ευτυχώς δεν είχαμε κάτι το πολύ σοβαρό. Ούτε αυτό στην… καραμπόλα, λίγο έξω από το χωριό, αλλά ούτε και αυτό που έγινε με τον ηλικιωμένο στην βιβλιοθήκη. Ευτυχώς!

Οι κλεψιές από τους… γνωστούς-άγνωστους συνεχίζονται κανονικά!!! Προφυλαχθείτε περισσότερο!!!

Ηρεμία χρειάζεται, προφύλαξη και να ξεκινάμε πιο νωρίς για τον προορισμό μας. Ας είμαστε νωρίτερα στην δουλειά μας. Δεν θα πάθουμε κάτι!

Δήλωση οδηγού που ενεπλάκει στην καραμπόλα:

Καλησπέρα! Ημασταν απλα ολοι πολύ τυχεροί! Οι οδηγοί θα πρεπει να ειναι πολυ περισσότερο προσεκτικοί. Να κρατάνε τις αποστάσεις και να μην οδηγούν πάνω απο το όριο ταχυτητας! Ειχα και τα παιδιά μου μέσα! Ευτυχως φυσικα κανενας δεν επαθε τιποτα! Αλλα πιστεψε με θα μπρουσαν να ειναι πολυ χειρότερα μη κακο!

Τα παιδια φοβούνται να μπουν ξανα στο αμαξι! Ενω δεν φταιγαμε καθολου