Απίθανο πανέ με κοτόπουλο ή χοιρινό

4Χ200 γρμ φιλέτα στήθος κοτόπουλου δίχως πέτσα χτυπημένα να γίνουν ψιλά σαν τσιγαροχαρτο η 4Χ200 γρμ καρέ χοιρινό δίχως νεύρα χτυπημένα να γίνουν ψιλά σαν τσιγαροχαρτο η 4Χ200 γρμ φιλέτα στήθος γαλοπούλας χτυπημένα να γίνουν σαν τσιγαροχαρτο 60 γρμ αλεύρι 3 αυγα χτυπημένα σε μπωλ 120 γρμ γαλετα τριμμένη σε μπωλ 40 γρμ τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας κεφαλοτύρι η ρεγκατο Αλάτι πιπερι μοσχοκάρυδο τριμμένο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ Σε μια πιατέλα απλώνουμε το 1/2 αλεύρι,αρτυζουμε με το μοσχοκάρυδο το αλάτι και το πιπέρι,ρίχνουμε το 1/2 τυρί τριμμένο και απλώνουμε το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε πατάμε ελαφρά να κολλήσουν τα υλικά στο κάτω μέρος του κρέατος,εν συνεχεία αρτυζουμε την επάνω πλευρά με μοσχοκάρυδο τριμμένο πιπέρι και αλάτι ρίχνουμε το υπόλοιπο τυρί τριμμένο και πουδραρουμε με το υπόλοιπο αλεύρι,πατάμε να κολλήσουν τα υλικά μεταξύ τους κι εν συνεχεία βουτάμε τα κρέατα από στα χτυπημένα αυγα αφήνουμε να τρέξει το περισσιο αυγό και τα περνάμε από το μπωλ με την γαλετα ρίχνουμε γαλετα να κολλήσει στα κρέατα και πατάμε καλά για να κολλήσει και στις δύο πλευρές κραταμε τα σνίτσελ μας σε πιατέλα στο ψυγείο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ 40 ml ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 120 γρμ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΈΤΕΣ 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

4 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ (ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΜΕΝΑ) ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ

30 γρμ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

30 ml ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ

250 γρμ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ ΚΟΝΚΑΣΕ Η ΝΤΟΜΑΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

10Ο ml ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΠΙΤΙΚΟΣ η 100 ml ΝΕΡΟ

1/2 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟΣ

1/3 ΜΑΤΣΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙ Η ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΩΜΟ Η ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 15′, ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΩΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΌ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΆΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ 100 ml ΗΛΙΈΛΑΙΟ 2 ΑΥΓΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΠΩΛ 120 γρμ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΧΟΝΤΡΌ ΤΡΙΜΜΈΝΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΆΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ,ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΌ ΑΥΓΟ,ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ 4′ Η ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΆ,ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΞΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ 180oc 6′ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ Η ΜΕ ΠΟΥΡΈ ΠΑΤΆΤΑΣ Η ΜΕ ΡΙΖΟΤΟ Η ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Η ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΑΤΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ Η ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ