Τέλος (ξανά) ο Αναστασιάδης από τον ΠΑΟΚ!

anastasiadis-ag.jp

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μακεδόνα τεχνικό, τη θέση του οποίου στον πάγκο παίρνει ο Γιώργος Γεωργιάδης

Η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη, έπειτα από ώριμη σκέψη, κυρίως μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, το μεσημέρι της Κυριακής υπήρξε συνάντηση του Γιώργου Σαββίδη, εκ των γιων του μεγαλομετόχου του συλλόγου, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, με τον τελευταίο να ενημερώνεται για τη δυσαρέσκεια της οικογένειας Σαββίδη για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Κάπως έτσι ήρθε και το φινάλε της θητείας του Άγγελου Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία του «δικεφάλου του βορρά» σε μια σεζόν που αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς εκτυλίχθηκε μέχρι τα Χριστούγεννα και αλλιώς συνεχίζεται…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το επιτελείο του.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, δήλωσε επ’ αυτού: “Δυστυχώς το σερί των κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων διαρκεί ήδη για μεγάλο διάστημα και, παρότι εν τω μεταξύ έγινε κάθε προσπάθεια για να σταματήσει αυτή η αρνητική τροχιά, πιστεύω ότι τώρα είναι αναγκαία μια αλλαγή για να επανέλθει η ομάδα στο σωστό δρόμο και να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ευχαριστήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη για την αδιαμφισβήτητη σκληρή δουλειά του και την αφοσίωση στην ομάδα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αναλάβει ως προπονητής ως το τέλος της χρονιάς. Αισθάνομαι ότι έχει τις ικανότητες και τη γνώση για να καθοδηγήσει την ομάδα προς τους άμεσους στόχους της.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου για τη θέση του αθλητικού διευθυντή που θα εκπονήσει, σε συνεργασία με τη Διοίκηση,το νέο πλάνο εξέλιξης της ομάδας».