Χάλκη: Τον κώδωνα του κινδύνου χτυπούν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας

Τον κώδωνα του κινδύνου χτυπούν οι σύμβουλοι της μειοψηφίας στο νησί της Χάλκης. Αφορμή η προχθεσινή φωτιά και το γεγονός ότι το πυροσβεστικό όχημα δεν είχε νερό!!! Επίσης τα οχήματα του Δήμου παρεμένουν εντελώς παροπλισμένα, χωρίς βενζίνη, μπαταρία και νερό, κλεισμένα στην αποθήκη του Δήμου! Πέρα από αυτά παράπονα δεχθήκαμε και για τις “τσιμπημένες” τιμές των εστιατορίων του νησιού κάτι που θα πρέπει να δουν, και μάλιστα γρήγορα, οι επιχειρηματίες του νησιού μιας και ειδικά φέτος θα δουλέψουν (αν θέλουν) με Έλληνες.

Συγκεκριμένα τα μέλη της μειοψηφίας  αναφέρουν τα εξής:

“Ως γνωστόν οφείλουμε να επιρρίπτουμε ευθύνες σε όσους αναλογούν. Για το προχθεσινό σεισμό δε φταίει ο Δήμος Χάλκης ούτε για τη φωτιά που προκλήθηκε.Έχει όμως την αποκλειστική ευθύνη για την αδυναμία χειρισμού καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όταν μάλιστα παίρνει 11.000 € από το Υπουργείο Εσωτερικών και τα οχήματα του Δήμου παρεμένουν εντελώς παροπλισμένα, χωρίς βενζίνη, μπαταρία και νερό, κλεισμένα στην αποθήκη του Δήμου. Αν κινδύνευαν τα δικά σας παιδιά και οι δικές σας περιουσίες δε θα ασκούσατε κριτική εξ αποστάσεως αλλά θα βρωμούσατε αποκαΐδια!!!

Εδώ συμβαίνουν σημεία και τέρατα ! Ότι έχουμε να πούμε από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά το λέμε με αποδείξεις ! Ο Δήμαρχος δεν απαντά ποτέ παρά μόνο τα παπαγαλάκια του που μας υβρίζουν καθημερινά γιατί απλά κάνουμε το καθήκον μας!”