Ζευγάρι ”κόλλησε” ενώ έκανε σεξ μέσα στη θάλασσα!

sec wat

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι πήγε για μπάνιο σε παραλία της επαρχίας Fermo στην Ιταλία και σκέφθηκε να επωφεληθεί από την ερημιά της τοποθεσίας…

Στα μέσα Οκτωβρίου ένα παθιασμένο ζευγάρι Ιταλών πήγε για μπάνιο στην παραλία Porto San Giorgio στην επαρχία Fermo και όταν μπήκαν στην θάλασσα ήρθαν τόσο κοντά που μετά ήταν δύσκολο να… «ξεκολλήσουν».

Το ζευγάρι σκέφθηκε να «εκμεταλλευτεί» την σχεδόν έρημη παραλία, αλλά δυστυχώς οι καυτές ερωτικές στιγμές τους έγιναν εφιάλτης, όταν κάνοντας σεξ κόλλησαν!

Μια γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία μπήκε μέσα στη θάλασσα και πρόσφερε μια πετσέτα στους άτυχους εραστές για να καλυφθούν. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στα επείγοντα περιστατικά του τοπικού νοσοκομείου, όπου έγινε μια ένεση στη γυναίκα για να διασταλεί η μήτρα της και να «απεγκλωβίσει» τον σύντροφό της.

Το σπάνιο περιστατικό δημοσιεύθηκε στην ιταλική εφημερίδα «The Local» και αναδημοσιεύθηκε στην βρετανική «Daily Mail».

Ο Βρετανός σεξολόγος John Dean δήλωσε για το συμβάν στο BBC ότι το φαινόμενο ονομάζεται «penis captivus» και συμβαίνει επειδή «κατά την διάρκεια του οργασμού, οι μύες στην πύελο της γυναίκας συστέλλονται ρυθμικά και συσπώνται, ενώ το αντρικό μόριο διογκώνεται περαιτέρω και γι’αυτό δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί από τον κόλπο».