Μαγεμένη δήλωσε η Μαντόνα από την επίσκεψή της στην Πάτμο, όπου επισκέφθηκε και το Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Η «βασίλισσα της ποπ» μάλιστα ανάρτησε εικόνες κατάνυξης από την τριήμερη παραμονή της στο νησί.
Η 68χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε μέσα σε εκκλησία, έχοντας καλύψει τα μαλλιά της με μαντήλι. Η Μαντόνα άναψε κεριά και απαθανατίστηκε δίπλα στο ψαλτήρι, κρατώντας στα χέρια της ένα εκκλησιαστικό βιβλίο, με εικόνες της Παναγίας να διακρίνονται στο βάθος.
Δηλώνοντας εντυπωσιασμένη από την Πάτμο, έγραψε στο Instagram:«Προσευχές από την Πάτμο! Τι μαγικό νησί. Ένιωσα πραγματικά την παρουσία του Θεού εκεί. Την πρώτη φορά που πήγα στην Ελλάδα ήμουν επτά μηνών έγκυος στον Ρόκο. Ήταν σαν να κλείνει ένας κύκλος, που τον πήγα ξανά εκεί τώρα πια ως ενήλικα άντρα. Κάνει καλό στην ψυχή».

